Sommeren har budt på spændende ting hos Colors

Pr. 1. juli 2022 har Expo Partner i samråd med stifter, Michael Svensson købt majoriteten i skiltevirksomheden Colors ApS og ejer derfor 51 % af Colors.

Colors har i mange år samarbejdet med Expo Partner og Expo Partner benyttet sig af vores kompetencer og services, som deres egen skilteproduktion manglede. Tiden er til at både Expo Partner og Colors kan se fordelene ved at benytte sig af hinandens kompetencer og faciliteter.

Expo Partner har haft mulighed for at købe print og maskin-remedier til deres skilteafdelingen gennem mange år . Det har effektiviseret deres skilteproduktion markant. Disse faciliteter kan Colors gavne af og ved anvendelse af Expo Partners faciliteter har Colors mulighed for at effektivisere deres egen skilteproduktion . Derved skalere op så de kan servicere flere kunder og håndtere større opgaver.

”Samarbejdet har skabt en vigtig synergi mellem Expo Partner og Colors. Vi ser virkelig, at det kommer til at gavne begge parter. Vi har i mange år samarbejdet, men det her giver nogle meget bedre muligheder for os alle.”
Michael Svensson, stifter af Colors Aps

Colors X Expo Partner

Colors drifter som sædvanligt

Colors kommer forsat til at tilbyde skræddersyet skilte, bildekoration – og foliering til vores kunder. Det er fortsat Michael Svensson, der drifter Colors og hans gode folk Kasper og Michael som hjælper dig med alt fra facadeskilte, bannere, bildekoration m.m.


”Vi har i mange år benyttet os af Colors’ services på de områder, hvor vores egen skilteproduktion ikke har haft muligheden for det. Det har medvirket til et godt samarbejde, som vi er rigtig glade for og ser en stor værdi i.”
Steffen Dalsgaard, partner

 

Tankerne bag samarbejdet er ikke kun til gavn for Expo Partner og Colors, men derimod også begge parters kunder. Vi håber og tror på, at samarbejdet resulterer i, at både vores og Expo Partners kunder og samarbejdspartnere fremadrettet kan samle deres behov for skilte, foliering, facadedekoration og messestande under en paraply, i et hus og på samme adresse.

Vi glæder os derfor til at byde både eksisterende og fremtidige kunder velkommen i vores fælles faciliteter hos Expo Partner på Vestervangsvej 8 i Viborg.