Fremvis dit brand og skab blikfang for de besøgende med den rette skiltning. Store, flotte logoer og reklamer på store flader skaber blikfang. COLORS fremstiller facadeskilte til virksomheder og butikker, som gerne vil udsmykke deres bygninger og samtidigt tydeliggøre deres brand med deres logo.

COLORS fremstiller laserskårne eller fræsede bogstaver til din facadeskiltning. Vi tilbyder facade bogstaver i forskellige materialer, metaller eller PVC i alle farver og udformninger. Hvis du ønsker, at dine facadeskilte skaber opmærksom døgnet rundt, så tilbyder vi skilte både med og uden lys.

Vi tilbyder udelukkende vores kunder produkter som er kvalitetsfremstillet og lige efter dine ønsker. Det er vigtigt for os, at det vi tilbyder dig er den helt rigtige løsning for dig. Vi producerer vores facadeskilte i kvalitets materiale, hvilket sikrer lang holdbarhed på bogstaverne.

Det tilbyder vi

Portfolio

Facadeskilte

Vi tilbyder vores kunder facadeskilte i alle former og farver. Vi tilbyder skræddersyet løsninger lige efter kundens ønske. Så det passer til virksomhedens identitet og udtryk.

Logo

Vi hjælper dig med din markedsføring både indvendig og udvendig i din virksomhed. Vi tilbyder logo med og uden lys i alle materialer. Lyset i logoet muliggøre, at de forbipasserende og kunderne lægger mærke til dit logo døgnet rundt.

Foliebogstaver

Vi laver foliebogstaver og logos til vores kunder. Vi folierer bogstaverne, så de bliver identiske med kundens logo. Vi har et stort udvalg af fonte og farver til foliebogstaverne. Vi skærer og fræser bogstaverne for at give det en 3D effekt.

Vi tilbyder vores kunder kvalitet og fleksibilitet

Vi har mange års erfaring inden for design og fremstilling af facadeskiltning. Vi har dygtige grafiker i huset, så vi kan tilbyde dig totalløsninger. Vi skaber både unikke designs og laver professionelle løsninger af materiale i høj kvalitet.

Vi arbejder effektivt og gør en dyd ud af servicere vores kunder så hurtigt som muligt. Vi er totalleverandører af facadeskilte, hvorfor vi varetager, producerer, leverer og monterer dine facadeskilte.

Skal vi hjælpe dig med dit næste projekt?

Så tag kontakt til os – vi hjælper dig gerne

Kontakt os
Facadeskilte af Colors