Skab den røde tråd for dine besøgende. Sørg for at de kan finde dig med pyloner ved vejen og logo på bygningen. Hjælp dem med at finde rundt i dine bygninger. Det giver de besøgende det bedste overblik.

COLORS har erfaring med Wayfinding og vil gerne hjælpe dine besøgende på vej. Det er små justeringer og en god skiltning der gør, at de besøgende kan finde rundt i jeres bygninger både indvendig og udvendig.

Navigation er afgørende i et Wayfinding-koncept. Vi har forståelse for, at der skal skabes en rød tråd i både designet og udformningen af konceptet. Vi tilbyder både skiltning både udvendigt og indvendigt.

Det tilbyder vi

Portfolio

Facadeskiltning

Vi tilbyder vores kunder facadeskilte. Det er blandt andet logoer i alle former og farver. Vi tilbyder logo med og uden lys i alle materialer. Så det er tydeligt at spotte jeres virksomhed udefra både, når det er mørkt og lyst.

Pyloner

Vi hjælper dig med din synlighed ved vejen. Så sikrer du, at de besøgende kan spotte din virksomhed fra lang afstand.  Desuden har de besøgende mulighed for at navigere og finde jeres kontor.

Skiltning

Vi laver foliebogstaver til din skilteløsning. Vi tilpasser din Wayfinding løsning ud fra jeres type af virksomhed og behov. Hvad end I har brug for skiltning i jeres produktion, hovedbygning både indvendigt og udvendigt.

Vi tilbyder vores kunder kvalitet og fleksibilitet

Vi har mange års erfaring med Wayfinding. Dyk ned i vores eksisterende materiale eller lad os hjælpe dig med at designe dit helt eget Wayfinding-koncept.

Skal vi hjælpe dig med dit næste projekt?

Så tag kontakt til os – vi hjælper dig gerne

Kontakt os
Wayfinding af Colors