Storformat print har store og tydelige budskaber

COLORS tilbyder storformat print og kun fantasien sætter grænser. Vi kan nemlig printe på stort set alt materiale.

Det er ikke kun alle materialer, som vi kan printe på, men derimod i alle størrelser. Vi tilbyder kun at printe på materialer i den bedste kvalitet.

Det tilbyder vi

Portfolio

Bannere

Vi hjælper vores kunder med bannere i både stof, tekstil og printer også direkte på emner. Vi hjælper også vores kunder med beach flags og roll ups, som oftest anvendes i forbindelse med bannere.

Facadeskilte

Under vores service, storformat print tilbyder vi også vores kunder facadeskilte – og bannere, som vi printer i et stort format og monterer på virksomhedens facader. Vi tilbyder storformat print i presenning.

Andet print

Vi hjælper også vores kunder med storformat print i papir, tapet og tæppe materiale. Der er ingen begrænsninger på, hvad vi kan hjælpe vores kunder med, hvis de ønsker storformat print. Vi kan også printe direkte på emner.

Vi printer med et miljørigtigt aftryk

Vi anvender i vores skilteproduktion en UV flatbed printer fra SwissQprint. Modellen er en Oryx 4 og er en af tidens bedste. Vi har med printeren mulighed for at effektivisere vores produktion, da printeren er en high-performance printer og producerer 40 % mere end dens forgænger. Det helt unikke ved en printer fra SwissQprint er, at UV-blækket er GREENGUARD GOLD certificeret. Det betyder, at blækket er gennemtestet og lever op til skrappe miljø og helbredsmæssige krav.

Det er vigtigt for os, at vi både kan effektivisere vores produktion og derved servicere vores kunder hurtigere. Samtidigt kan vi derfor udelukkende tilbyde vores kunder print som de kan anvende med god ro i maven velvidende, at printet er miljøtestet og kan anvendes alle steder, selv i institutioner og sundhedsfaglige faciliteter. Vi vil gerne sikre os, at alt vores print udelukkende sætter et miljøvenligt aftryk og at vi bidrager til, at der er fokus på, at kunder såvel som virksomheder prioriterer, at blækket der printes med følger høje krav for at undgå kemisk udslip som skader både helbredet og klodens klima. Det bidrager vi til ved aktivt at vælge sådan en type printer til i vores skilteproduktion.

Skal vi hjælpe dig med dit næste projekt?

Så tag kontakt til os – vi hjælper dig gerne

Kontakt os
UV flatbed printer hos Colors