Eksperter i grafisk design og konceptudvikling

Har du brug for hjælp til dit grafiske arbejde eller mangler du en sparringspartner til dit nye koncept og hjælp til eksekvering af din konceptudvikling?

COLORS besidder kompetencer til brainstorm-processen på de nye projekter og nye koncepter. Desuden kan vi også hjælpe dig med montering og afvikling af projekterne – vi kalder os selv totalleverandører inden for visuel kommunikation og vi har også en speciallavet, men totalløsning til dig.

Det tilbyder vi

Portfolio

Grafisk design

Vi tilbyder vores kunder en kompetent sparring i forhold til deres grafiske design.

Konceptudvikling

Vi har mange års erfaring med konceptudvikling og har du brug for sparring. Så kan vi hjælpe dig med udvikling af dit koncept eller nye projekt.

Totalleverandør

Vi hjælper dig fra start til slut i processen og du kan anse os som din sparringspartner og totalleverandør hele processen.

Har du brug for hjælp til din konceptudvikling?

Har du en god idé, som du mangler sparring til?

Har du brug for hjælp til udvikling af din ide, så kan vores dygtige medarbejdere hjælpe dig og din virksomhed med grafisk design og arbejde og videreudvikling af både af et nyt koncept eller eksisterende.

Det kan være alt fra et nyt wayfinding koncept i en nyopført bygning eller et eksisterende kontorhus. Det kan også være grafisk udsmykning af et kontorhus med folie på facaden udvendigt eller væggene indvendigt.

Vi har mange års erfaring som vores kunder sparringspartner og vil vi gerne være din også – så vi finder en god løsning på dit koncept! Kun fantasien sætter grænser – lad os hjælpe dig med at danne grundstenene til dit nye projekt og koncept!

Kontakt os her for en yderligere og uforpligtende snak.

Kontakt os
Folie af Colors