Trykte reklamer og bildekoration er en måde at få ens virksomheds budskab ud til mange mennesker. Det er en særlig effektiv måde at skabe synlighed for din virksomhed.

Hos COLORS tilbyder vi vores kunder bildekoration og hjælper med reklame på bilerne. Når vi hjælper vores kunder med bildekoration eller bilreklamer har vi altid mulighed for at hjælpe dig med reklamer i både stort og småt format alt efter dit behov.

Vi anvender udelukkende kvalitetsfremstillet folie, når vi pakker vores kunders biler ind i folie. Så resultatet bliver lige efter dine ønsker. Det er vigtigt for os, at det vi tilbyder dig er den helt rigtige og mest holdbare løsning for dig.

Det tilbyder vi

Portfolio

Bilindpakning

Vores folieindpakning har ingen grænser og det samme har farve spektrummet. Vi hjælper ikke kun vores kunder med indpakning af deres bil.

Alle køretøjer

Vi tilbyder også indpakning af lastbiler, helikoptere, busser, flyvemaskiner. Ja generelt alt hvad der kan pakkes ind i folie, kan vi hjælpe dig med.

Bildekoration

Vi tilbyder vores kunder reklame på deres firmabiler. Vi laver udelukkende bilreklamer i god kvalitet, så holdbarheden forlænges. Det er altid muligt at fjerne eksisterende reklamer og montere nyt reklame.

Hvorfor vælger vores kunder bilindpakning?

Vi har mange års erfaring med både bildekoration og bilindpakning og mange af vores kunder benytter sig af både folie og reklame på bilerne.

Der er mange årsager til, at vores kunder vælger at få bilen dekoreret eller folieret. En af årsagerne er, at det skaber blikfang og genkendelighed at have logo og reklamer på bilen. Derudover giver folie ofte både din ældre og nye køretøj et frisk pust og en ny farve. Det kan være, at dit køretøj er af ældre dato og har både ridser og brugstegn,

Vi anvender kun kvalitets folie, som beskytter den fine lakering og på samme tid beskytter den gamle folie nedeunder, hvis det nye folie skal fjernes. Vi er altid opdateret på nyeste og bedste metoder af indpakning. Vi tilbyder folie i adskillelige farver – så lad os hjælper dig med at finde en farve til dit køretøj.

Tag kontakt til os, hvis vi skal hjælpe dig med dit næste projekt – vi hjælper dig gerne!

Kontakt os
Bildekoration af Colors