Opgraderet printer hos Colors

Henover sommeren har vi installeret vores nye printer på Vestervangsvej fra SwissQPrint. Det er en UV flatbed printer og modellen er en Oryx 4, som er en af tidens bedste. Det helt unikke ved printeren fra SwissQprint er, at UV-blækket er GREENGUARD GOLD certificeret.

”Vi har med printeren haft mulighed for at effektivisere vores produktion, da printeren er en high-performance printer og producerer 40 % mere end dens forgænger ”
Michael Svensson, stifter af Colors Aps

UV flatbed printer hos Colors

GREENGUARD GOLD certificeret

Det unikke ved blækket er, at det er gennemtestet og lever op til skrappe miljø og helbredsmæssige krav. Vi kan derfor tilbyde vores kunder print som, de kan anvende med ro i maven, da printet er miljøtestet og kan anvendes alle steder, både i institutioner og sundhedsfaglige faciliteter.


”Vi vil gerne sikre os, at alt vores print udelukkende sætter et miljørigtigt aftryk og at vi bidrager til, at der er fokus på blækket.”
Michael Svensson.

Det er vigtigt for os, at vi både kan effektivisere vores produktion og servicere vores kunder hurtigere. Desuden tager vi aktiv stilling til det miljøvenlige print for at undgå kemisk udslip og det gør vi ved, at vi anvender sådan en type printer fra SwissQprint.