Wayfinding af Colors

Wayfinding

Wayfinding

Services

Skab den røde tråd for dine besøgende. Sørg for at de kan finde dig med pyloner ved vejen og logo på bygningen. Hjælp dem med at finde rundt i dine bygninger. Det giver de besøgende det bedste overblik.

COLORS har erfaring med Wayfinding og vil gerne hjælpe dine besøgende på vej. Det er små justeringer og en god skiltning der gør, at de besøgende kan finde rundt i jeres bygninger både indvendig og udvendig.

Navigation er afgørende i et Wayfinding-koncept. Vi har forståelse for, at der skal skabes en rød tråd i både designet og udformningen af konceptet. Vi tilbyder både skiltning både udvendigt og indvendigt.

Det tilbyder vi

Portfolio

Facadeskiltning

Vi tilbyder vores kunder facadeskilte. Det er blandt andet logoer i alle former og farver. Vi tilbyder logo med og uden lys i alle materialer. Så det er tydeligt at spotte jeres virksomhed udefra både, når det er mørkt og lyst.

Pyloner

Vi hjælper dig med din synlighed ved vejen. Så sikrer du, at de besøgende kan spotte din virksomhed fra lang afstand.  Desuden har de besøgende mulighed for at navigere og finde jeres kontor.

Skiltning

Vi laver foliebogstaver til din skilteløsning. Vi tilpasser din Wayfinding løsning ud fra jeres type af virksomhed og behov. Hvad end I har brug for skiltning i jeres produktion, hovedbygning både indvendigt og udvendigt.

Vi tilbyder vores kunder kvalitet og fleksibilitet

Vi har mange års erfaring med Wayfinding. Dyk ned i vores eksisterende materiale eller lad os hjælpe dig med at designe dit helt eget Wayfinding-koncept.

Skal vi hjælpe dig med dit næste projekt?

Så tag kontakt til os – vi hjælper dig gerne

Kontakt os
Wayfinding af Colors

Konceptudvikling af Colors

Grafisk design & konceptudvikling

Grafisk design & konceptudvikling

Services

Eksperter i grafisk design og konceptudvikling

Har du brug for hjælp til dit grafiske arbejde eller mangler du en sparringspartner til dit nye koncept og hjælp til eksekvering af din konceptudvikling?

COLORS besidder kompetencer til brainstorm-processen på de nye projekter og nye koncepter. Desuden kan vi også hjælpe dig med montering og afvikling af projekterne – vi kalder os selv totalleverandører inden for visuel kommunikation og vi har også en speciallavet, men totalløsning til dig.

Det tilbyder vi

Portfolio

Grafisk design

Vi tilbyder vores kunder en kompetent sparring i forhold til deres grafiske design.

Konceptudvikling

Vi har mange års erfaring med konceptudvikling og har du brug for sparring. Så kan vi hjælpe dig med udvikling af dit koncept eller nye projekt.

Totalleverandør

Vi hjælper dig fra start til slut i processen og du kan anse os som din sparringspartner og totalleverandør hele processen.

Har du brug for hjælp til din konceptudvikling?

Har du en god idé, som du mangler sparring til?

Har du brug for hjælp til udvikling af din ide, så kan vores dygtige medarbejdere hjælpe dig og din virksomhed med grafisk design og arbejde og videreudvikling af både af et nyt koncept eller eksisterende.

Det kan være alt fra et nyt wayfinding koncept i en nyopført bygning eller et eksisterende kontorhus. Det kan også være grafisk udsmykning af et kontorhus med folie på facaden udvendigt eller væggene indvendigt.

Vi har mange års erfaring som vores kunder sparringspartner og vil vi gerne være din også – så vi finder en god løsning på dit koncept! Kun fantasien sætter grænser – lad os hjælpe dig med at danne grundstenene til dit nye projekt og koncept!

Kontakt os her for en yderligere og uforpligtende snak.

Kontakt os
Folie af Colors

Folie af Colors

Storformat print

Storformat print

Services

Storformat print har store og tydelige budskaber

COLORS tilbyder storformat print og kun fantasien sætter grænser. Vi kan nemlig printe på stort set alt materiale.

Det er ikke kun alle materialer, som vi kan printe på, men derimod i alle størrelser. Vi tilbyder kun at printe på materialer i den bedste kvalitet.

Det tilbyder vi

Portfolio

Bannere

Vi hjælper vores kunder med bannere i både stof, tekstil og printer også direkte på emner. Vi hjælper også vores kunder med beach flags og roll ups, som oftest anvendes i forbindelse med bannere.

Facadeskilte

Under vores service, storformat print tilbyder vi også vores kunder facadeskilte – og bannere, som vi printer i et stort format og monterer på virksomhedens facader. Vi tilbyder storformat print i presenning.

Andet print

Vi hjælper også vores kunder med storformat print i papir, tapet og tæppe materiale. Der er ingen begrænsninger på, hvad vi kan hjælpe vores kunder med, hvis de ønsker storformat print. Vi kan også printe direkte på emner.

Vi printer med et miljørigtigt aftryk

Vi anvender i vores skilteproduktion en UV flatbed printer fra SwissQprint. Modellen er en Oryx 4 og er en af tidens bedste. Vi har med printeren mulighed for at effektivisere vores produktion, da printeren er en high-performance printer og producerer 40 % mere end dens forgænger. Det helt unikke ved en printer fra SwissQprint er, at UV-blækket er GREENGUARD GOLD certificeret. Det betyder, at blækket er gennemtestet og lever op til skrappe miljø og helbredsmæssige krav.

Det er vigtigt for os, at vi både kan effektivisere vores produktion og derved servicere vores kunder hurtigere. Samtidigt kan vi derfor udelukkende tilbyde vores kunder print som de kan anvende med god ro i maven velvidende, at printet er miljøtestet og kan anvendes alle steder, selv i institutioner og sundhedsfaglige faciliteter. Vi vil gerne sikre os, at alt vores print udelukkende sætter et miljøvenligt aftryk og at vi bidrager til, at der er fokus på, at kunder såvel som virksomheder prioriterer, at blækket der printes med følger høje krav for at undgå kemisk udslip som skader både helbredet og klodens klima. Det bidrager vi til ved aktivt at vælge sådan en type printer til i vores skilteproduktion.

Skal vi hjælpe dig med dit næste projekt?

Så tag kontakt til os – vi hjælper dig gerne

Kontakt os
UV flatbed printer hos Colors

Bilfolie af Colors

Bilindpakning

Bilindpakning

Services

Trykte reklamer og bildekoration er en måde at få ens virksomheds budskab ud til mange mennesker. Det er en særlig effektiv måde at skabe synlighed for din virksomhed.

Hos COLORS tilbyder vi vores kunder bildekoration og hjælper med reklame på bilerne. Når vi hjælper vores kunder med bildekoration eller bilreklamer har vi altid mulighed for at hjælpe dig med reklamer i både stort og småt format alt efter dit behov.

Vi anvender udelukkende kvalitetsfremstillet folie, når vi pakker vores kunders biler ind i folie. Så resultatet bliver lige efter dine ønsker. Det er vigtigt for os, at det vi tilbyder dig er den helt rigtige og mest holdbare løsning for dig.

Det tilbyder vi

Portfolio

Bilindpakning

Vores folieindpakning har ingen grænser og det samme har farve spektrummet. Vi hjælper ikke kun vores kunder med indpakning af deres bil.

Alle køretøjer

Vi tilbyder også indpakning af lastbiler, helikoptere, busser, flyvemaskiner. Ja generelt alt hvad der kan pakkes ind i folie, kan vi hjælpe dig med.

Bildekoration

Vi tilbyder vores kunder reklame på deres firmabiler. Vi laver udelukkende bilreklamer i god kvalitet, så holdbarheden forlænges. Det er altid muligt at fjerne eksisterende reklamer og montere nyt reklame.

Hvorfor vælger vores kunder bilindpakning?

Vi har mange års erfaring med både bildekoration og bilindpakning og mange af vores kunder benytter sig af både folie og reklame på bilerne.

Der er mange årsager til, at vores kunder vælger at få bilen dekoreret eller folieret. En af årsagerne er, at det skaber blikfang og genkendelighed at have logo og reklamer på bilen. Derudover giver folie ofte både din ældre og nye køretøj et frisk pust og en ny farve. Det kan være, at dit køretøj er af ældre dato og har både ridser og brugstegn,

Vi anvender kun kvalitets folie, som beskytter den fine lakering og på samme tid beskytter den gamle folie nedeunder, hvis det nye folie skal fjernes. Vi er altid opdateret på nyeste og bedste metoder af indpakning. Vi tilbyder folie i adskillelige farver – så lad os hjælper dig med at finde en farve til dit køretøj.

Tag kontakt til os, hvis vi skal hjælpe dig med dit næste projekt – vi hjælper dig gerne!

Kontakt os
Bildekoration af Colors

Logo af Colors

Skiltning

Skiltning

Services

Fremvis dit brand og skab blikfang for de besøgende med den rette skiltning. Store, flotte logoer og reklamer på store flader skaber blikfang. COLORS fremstiller facadeskilte til virksomheder og butikker, som gerne vil udsmykke deres bygninger og samtidigt tydeliggøre deres brand med deres logo.

COLORS fremstiller laserskårne eller fræsede bogstaver til din facadeskiltning. Vi tilbyder facade bogstaver i forskellige materialer, metaller eller PVC i alle farver og udformninger. Hvis du ønsker, at dine facadeskilte skaber opmærksom døgnet rundt, så tilbyder vi skilte både med og uden lys.

Vi tilbyder udelukkende vores kunder produkter som er kvalitetsfremstillet og lige efter dine ønsker. Det er vigtigt for os, at det vi tilbyder dig er den helt rigtige løsning for dig. Vi producerer vores facadeskilte i kvalitets materiale, hvilket sikrer lang holdbarhed på bogstaverne.

Det tilbyder vi

Portfolio

Facadeskilte

Vi tilbyder vores kunder facadeskilte i alle former og farver. Vi tilbyder skræddersyet løsninger lige efter kundens ønske. Så det passer til virksomhedens identitet og udtryk.

Logo

Vi hjælper dig med din markedsføring både indvendig og udvendig i din virksomhed. Vi tilbyder logo med og uden lys i alle materialer. Lyset i logoet muliggøre, at de forbipasserende og kunderne lægger mærke til dit logo døgnet rundt.

Foliebogstaver

Vi laver foliebogstaver og logos til vores kunder. Vi folierer bogstaverne, så de bliver identiske med kundens logo. Vi har et stort udvalg af fonte og farver til foliebogstaverne. Vi skærer og fræser bogstaverne for at give det en 3D effekt.

Vi tilbyder vores kunder kvalitet og fleksibilitet

Vi har mange års erfaring inden for design og fremstilling af facadeskiltning. Vi har dygtige grafiker i huset, så vi kan tilbyde dig totalløsninger. Vi skaber både unikke designs og laver professionelle løsninger af materiale i høj kvalitet.

Vi arbejder effektivt og gør en dyd ud af servicere vores kunder så hurtigt som muligt. Vi er totalleverandører af facadeskilte, hvorfor vi varetager, producerer, leverer og monterer dine facadeskilte.

Skal vi hjælpe dig med dit næste projekt?

Så tag kontakt til os – vi hjælper dig gerne

Kontakt os
Facadeskilte af Colors