20-års jubilæum hos Expo Partner og en velkomst til Colors skal fejres!

Efter mange måneders travlhed hos Colors er vi kommet godt på plads hos Expo Partner, hvilket vi er glade for. Vores samarbejde giver os fortsat en god synergi, da Colors nu har mange flere muligheder inhouse end tidligere. Vi har blandt andet en grafisk afdeling, en tegnestue, en marketings – og salgsafdeling til rådighed, som også giver vores kunder flere muligheder, når vi hjælper dem med deres projekter. Samtidig tilbyder vi print af højeste kvalitet, da vi har investeret i en SwissQprinter. Det er tidens bedste printer, da den er Greenguard Gold Certificeret. Det certifikat betyder, at dens blæk er miljøvenligt og lever op til skrappe miljø – og helbredsmæssige krav.  Siden sommer har vi printet 3000 kvm print og vi vil gerne hjælpe dig med din næste opgave eller projekt.

”Colors er stadigvæk den samme virksomhed med de samme værdier og vi tilbyder fortsat vores kunder de samme services som tidligere. Disse tiltag har blot resulteret i, at Colors er stærkere, har flere hænder og større kapacitet til at servicere vores kunder.”
Michael Svensson, stifter af Colors Aps

Vi vil i den anledning gerne invitere dig indenfor for at se vores nye kontorfaciliteter. Vi afholder en åben reception fredag den 2. december 2022, hvor vi i samme forbindelse vil fejre Expo Partners 20-års jubilæum.

Reception Expo Partner & Colors

Kom og fejre dagen med os

Receptionen afholdes hos Expo Partner & Colors på Vestervangsvej 8 i Viborg. Vores kontorbygning vil danne rammen for et hyggelig arrangementet med vores kunder, samarbejdspartnere, familie og venner af huset. Receptionen starter kl. 13 og hen ad eftermiddagen vil vi servere en let anretning, gode drikkevarer og en artist vil spille os noget musik.

Vi håber, at du vil fejre dagen med os.

Af hensyn til forplejning på dagen vil vi gerne have besked om deltagelse til msh@expopartner.dk senest mandag den 28. november 2022.

De bedste hilsner

Colors